Vaak gestelde vragen

Vaak gestelde vragen ?


 

 

V: Wat kunnen we verwachten van dj stompie.

 

A: U kunt u verwachten aan een proffesioneele aanpak van u feest van de eerste stap tot het einde. voor foto's en filmpjes van verwijs ik u graag door naar mijn facebookpagina.

 

V: In welke regio draait DJ Stompie

 

A: Wij zijn actief in west- en oost-vlaanderen.

 

V: Hoe gaat DJ Stompie te werk?

 

A: Na een eerste contact wordt er gekeken om eens af te spreken om samen te zitten om een contract op te maken, naar jullie wensen te luisteren en een vragenlijst in te vullen ( favoriete muziek enz...). Dan worden er duidelijke afspraken gemaakt wat betreft opbouw installatie enz.... Het feest zelf wordt er gekeken naar jullie wensen en de aanwezige gasten. De gasten mogen de avond zelf ook altijd verzoeknummers komen aanvragen.

 

V: Spreekt Dj Stompie?

 

A: Natuurlijk spreekt Dj Stompie , maar niet meer dan nodig, aankondigen huwelijkskoppel, eventueel buffeten, verkeerd geparkeerde wagens, andere aankondigingen, met andere woorden de nodige zakken. Voor de rest spreekt de muziek. Ik ben geen mislukte vlaamse zanger ofzo... .

 

V: Is het mogelijk om eventueel een pc voor presentatie met geluid aan te sluiten of andere muziek drager of micro te gebruiken.

 

A: Dit is zeker mogelijk maar dan gelieve dit wel op voorhand te laten weten om de nodige bekabeling te voorzien of indien dit door derden wordt gedaan deze eens contact met mij te laten opnemen zodanig dat we de avond of het moment zelf niet voor onnodige problemen staan en duidelijke afspraken te maken omtrent wanneer dit te doen. Niets is lastiger voor een dj als de dansvloer vol staat en er dan nog een presentatie tussen te nemen waar de mensen terug op hun stoel plaatsnemen om de boel dan terug in hang te brengen.

 

V: Moeten wij iets van tafels of dergelijke voorzien.

 

A: Neen, de dj heeft alles van zichzelf mee. Het enige wat moet voorzien zijn is 1 of meerder stopcontacten van 220V in de buurt of op de plaats waar de discobar moet opgesteld worden.

 

V: Hoe verloopt de betaling ?

 

A: Bij opmaak van het contract vragen wij een voorschot van €100 , de rest van de som wordt dan de avond zelf voldaan cash of via bancontact app. Of via overschrijving binnen 14 dagen na datum feest. 

 

Indien nog vragen aarzel niet om mij te contacteren: djstompie@gmail.com